61367888

VINTERENS SISTE SKI OG ISFISKE EVENTYR

SKI OG ISFISKE WEEKEND PÅ TYIN 30. APRIL - 4. MAI

Tyinholmen Høyfjellsstuer ligger ved nordenden av Tyin-vannet 1100 moh.i Jotunheimen

Det tar ca 4 timer å kjøre bil fra Bergen og Oslo til Tyin. På vintertid går ferden videre langs Tyin-vannet med beltebil eller snøscooter.

Tyin-vannet er et meget godt fiskevann (bare ørret) på sommertid, men de siste årene har mann også begynt med isfiske og med gode fangster og

Vi ønsker å invitere dere som liker å fiske og som er glad i friluftsliv til en weekend i rolige omgivelser og storslått natur.

Det blir pilkekonkurranse på fredag og lørdag med vandrepremie og mange andre fine premier.

Om mann bare ønsker å gå på ski så er en tur opp på Urdanosbreen eller tinden 2157moh en tur dere aldri kommer til å glemme. Eller en tur opp på Utsikten der en kan se de fleste tindene i Jotunheimen. Det er godt merkede løyper i området så her er mulighetene mange.

Vi kan også stille med fører om det er ønskelig. (min 5 pers)

Vi kan tilby dere opphold i hytter, hver har 3 soverom med 2 senger. Vi har også noen rom inne i hovedhuset. Dere får middag på kvelden når dere kommer. Så er det frokost med matpakke (husk termos) og treretters middag. Avreise 4. mai frokost og lunsjtallerken eller matpakke. Dette til en pris av kr 690,- per pers/døgn. Ønsker noen enkeltrom, kr 200 i tillegg per døgn.

Barn under 14 år ½ pris. Se oss på http://www.tyinholmen.no/

Påmelding innen 10.april.

VI ØNSKER DERE VELKOMMEN TIL SKI OG ISFISKE WEEKEND PÅ TYIN